Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Fenerbahçe'nin yeni patronu Jose Mourinho'ya mesaj ve transfer açıklaması:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Fenerbahçe'nin yeni patronu Jose Mourinho'ya mesaj ve transfer açıklaması:

Okan Buruk, rakip takımın teknik direktörünün kim olduğundan ziyade kendi takımının performansına odaklanmayı tercih ettiklerini belirtti.

Mourınho Sürprizli Bir Karakter

Okan Buruk, rakip takımın teknik direktörünün kim olduğundan ziyade kendi takımının performansına odaklanmayı tercih ettiklerini belirtti. Mourinho'nun uzun yıllardır şampiyonluk yarışında olmadığını, ancak Avrupa'da önemli başarılara imza attığını vurgulayarak, Türk futbolu için heyecan verici bir isim olduğunu ifade etti. Mourinho'nun sürprizli bir karakter olduğunu ve Türk futboluna yeni bir hava getireceğini dile getirdi.

Daha fazla haberlere Elexbet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Gomis Ve Sergıo'yu Seviyorum Ama…

Sıkıntı yaşandığında doğru tepki vermenin önemli olduğunu belirten Buruk, oyuncuların duygusal tepkilerinin normal olduğunu söyledi. Gomis ve Sergio gibi karakterlerin takıma önemli katkıları olduğunu dile getirerek, oyuncuların tepkilerine doğru şekilde yanıt verilmesinin önemine değindi.

4 Transfer Yapacağız

Avrupa'da mücadele edeceklerini ve kadrolarını geniş tutmak istediklerini belirten Buruk, 4 oyuncu transfer etmeyi planladıklarını açıkladı. Bu oyuncuların direkt olarak takıma katkı sağlayacak yetenekte olacağını ifade ederek, her oyuncunun takıma ilk 11'de yer alabilecek nitelikte olmasının hedeflendiğini söyledi.

Kerem Aktürkoğlu Ayrılacak Mı?

Şampiyonlukta önemli rol oynayan Kerem Aktürkoğlu'nun takımda kalmasını istediklerini belirten Buruk, ancak oyuncunun ve kulübün kararıyla hareket edeceklerini dile getirdi. Kerem'in takımda kalmasını tercih ettiklerini ancak oyuncunun isteği ve gelecek tekliflerin değerlendirileceğini belirtti.

Oyuncu Satmaya Niyetimiz Yok

Galatasaray'ın oyuncu satmak gibi bir niyetinin olmadığını söyleyen Buruk, güçlü bir kadro oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Ancak gelen tekliflerin değerlendirileceğini ifade ederek, takımın güçlendirilmesi için gerekli adımların atılacağını vurguladı.

En İyi Oyuncuları Alacağız

Çeşitli oyuncularla görüştüklerini ve en iyi oyuncuları kadroya katmak için çalıştıklarını belirten Buruk, Galatasaray taraftarına sabırlı olmaları çağrısında bulundu. Gelen teklifleri değerlendirerek, en iyi oyuncuları takıma kazandırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Amrabat İle Geçen Sene Görüştük

Sağ bek pozisyonuna öncelik verdiklerini ifade eden Buruk, Amrabat ile geçmişte görüştüklerini ancak transferin son anda gerçekleşmediğini belirtti. Bu sene de sağ bek ve diğer pozisyonlar için oyuncuları değerlendirdiklerini söyledi.

Rafa Sılva Gündemimizde Değil

Rafa Silva'nın önemli bir oyuncu olduğunu ancak transferlerinin gündemlerinde olmadığını belirten Buruk, oyuncunun serbest statüde olduğunu ve birçok talibinin bulunduğunu ifade etti. Galatasaray'ın astronomik ücretler ödemeyeceğini ve transfer politikalarının bu yönde olduğunu vurguladı.

Elexbetgiris.org  adresi üzerinden ilginizi çeken tüm haberlere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.