Tarihi Sümerbank binasında hizmet veren restoranda günlük 35 çeşit yemek pişiriliyor. 25 çalışanı bulunan lokantada ayrıca bir gıda mühendisi ile gıda teknikeri de istihdam ediliyor. Lokanta, haftanın 6 günü saat 7.30 ile 20.00 arasında hizmet veriyor. İşletmenin başında daha evvel Mado ve Cafe Crown’u işleten İsmet Or bulunuyor. Restoran fikrinin Ülker Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’den çıktığını aktaran Or, yemeklerde tamamen Bizim Mutfak ürünlerini kullandıklarını vurgularken, “Bir nevi, Bizim markalı ürünleri müşteriyetest ettiriyoruz.” ifadesini kullandı. Bizim Mutfak Lokantası’nın 6 aydır hizmet verdiğini kaydeden Or, müşteri sayısının, hazırladıkları yemeklerin her damak tadına uygun olduğunu ortaya koyduğunu belirterek, "Müşterilerimizin yüzde 30’unu yabancı turistler, geri kalanı buranın yerlisi, esnafı ve dolaşmaya gelenler oluşturuyor.” dedi.