İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubun iddialı takımlarından Çamlıcaspor, Spor Akademisi Stadında alt sıralardan kurtulmak isteyen Reşitpaşaspor'u misafir etti. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 2-2 'lik skorla sona erince ekipler 1 puanın sahibi oldular.
Zirve yarışında puan kaybı yaşamak istemeyen Çamlıcaspor ile üst sıralara tırmanmak isteyen Reşitpaşaspor'un mücadelesini Sercan İçöz, Şafak Nalbantoğlu ve Sergen Yurtseven hakem triosu yönettiler. Mücadeleye iki ekipte kontrollü başladılar. Hata yapmamaya gayret eden takımlardan Çamlıcaspor 20.dakikada Adem Alkurt'un attığı golle 1-0 öne geçti. Yediği golün etkikisi ile risk almaya başlayıp daha çok Çamlıcaspor kalesine giden Reşitpaşaspor 32.dakikada Özer Yüksel'in ayağından bulduğu gol ile beraberliği yakaladı 1-1. İlk yarı beraberlikle bitecek sanılırken Ali Kaya attığı gol ile misafir takım Reşitpaşaspor'u deplasmanda 2-1 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı konuk ekibin üstünlüğü ile geçildi.
İkinci yarıya ev sahibi Çamlıcaspor hızlı başladı, yaptığı ataklarla beraberlik golünü işteyen Üsküdar temsilcisi aradığı golü 54.dakikada Tolga Zaza ile bularak maçta dengeyi sağladı 2-2. İlerleyen dakikalarda birbilerine karşı etkili ataklarla pozisyon bulan takımlar bu ataklardan sonuç alamadılar, zaman zaman sertleşen mücadele başka gol olmayınca takımlar 1 puanın sahibi oldular.
Haber-Foto : Murat Nazik
İlk yorum yazan siz olun
Spor Haberleri
Antalyaspor'a Sambacı Stoper
Belçika ve Romanya Euro 2024'te Kazanmak İçin Mücadele Edilecek!
Fenerbahçe'nin Tarihi Kongresinde Ünlü İsimler ve Tadic Sürprizi!
Mourinho Messi'yi Yönetemediğini Kabul Ediyor: "Yetenekli Ama Yönetilemez"
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Fenerbahçe'nin yeni patronu Jose Mourinho'ya mesaj ve transfer açıklaması: