Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya'da incelemelerde bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii'nde incelemelerde bulundu. Yapılan hazırlıklar hakkında Bakan Ersoy ve diğer yetkililerden bilgi aldı. .

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğlen saatlerinde oğlu Bilal Erdoğan ve torunuyla beraber Üsküdar Kısklı'daki konutundan çıkarak 24 Temmuz'da ibadete açılacak Ayasofya Camii'ne geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın camiye gelmesinden önce Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve Fatih Belediye Başkanı M. Ergun Turhan da camiye geldi.

24 Temmuz'da ibadete açılacak Ayasofya Camii'nde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan hazırlıklar hakkında Bakan Ersoy ve diğer yetkililerden bilgi aldı. Yaklaşık bir saat incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra buradan ayrıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, camiden ayrılmadan önce de bir süre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Rüstemoğlu Nakliyat – Güvenli ve Hızlı Taşımacılık Hizmeti
Hat Sonu Çözümleri ile İş Akışını İyileştirin
Kanal Tedavisi İçin Bursa'da Güvenilir Poliklinikler
Gebze Evden Eve Nakliye Şirketi ve Ücretleri
Uygun Fiyatlı TikTok İzlenme Paketleriyle Hedefinize Ulaşın