İstanbul U-15 ligi 32.Grubun iki iddialı takımı Sarıgazispor ile Çubukluspor, Alemdağ Stadında karşı karşıya geldiler. İki takımda yakaladıkları pozisyonları değerlendiremeyince mücadele başladığı gibi sona erdi.
Ahmet Can Döşemeci'nin yönettiği mücadeleye iki takımda hızlı başladılar. Ligin ilk maçında galibiyet isteyen iki takımın kazanma arzusu ve mücadelesi izleyenlerden alkış aldı. Karşılıklı ataklarla pozisyon bulan takımlar gol sevinci yaşamayınca soyunma odasına beraberlikle gittiler.
İkinci yarıya ev sahibi Sarıgazispor Bilal'in oyuna girmesiyle maçta daha etkili oynamaya başladı. Cenk'le yakaladığı 2 net fırsatı değerlendiremedi. Çubukluspor'un pozisyona girme çabalarında güven veren Sarıgazi defansı tarafından engellendi. Özellikle Abdullah, Mustafa ve İsmail'in yerinde müdahaleleri Çubukluspor gol ayaklarına şans tanımadı. Mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi. Umut Berk yönetimindeki Sarıgazispor önümüzdeki hafta Kartal Yuvası takımı ile deplasmanda karşılaşırken, Çubukluspor evinde Kurtköyspor'u misafir edecek.
Haber-Foto : Mustafa Erciyes (Erciyes Desing)
İlk yorum yazan siz olun
Spor Haberleri
Antalyaspor'a Sambacı Stoper
Belçika ve Romanya Euro 2024'te Kazanmak İçin Mücadele Edilecek!
Fenerbahçe'nin Tarihi Kongresinde Ünlü İsimler ve Tadic Sürprizi!
Mourinho Messi'yi Yönetemediğini Kabul Ediyor: "Yetenekli Ama Yönetilemez"
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Fenerbahçe'nin yeni patronu Jose Mourinho'ya mesaj ve transfer açıklaması: